Етерно Освобождение - Актуализация

Налице е дори по-голям напредък. Етерната мрежа на Архонтите в слоеве между 110 фута и 8,6 мили над и под повърхността на планетата, бавно (а в някои случаи не толкова бавно) се разпада поради действията на Светлите сили и има повече и повече Светли същества, намиращи се в тези етерни слоеве.

В същото време, най-вътрешния слой на етерната повърхност (до 110 метра над и под повърхността) все още е доста гъста с няколко случайни пукнатини в Матрицата. Основният проблем е етернaта ELF HAARP технология, която поддържа Матрицата в този слой на място. Вие можете да изпитате тази технология като бучене или вибрации с ниска честота, която може да чувствате както във физическото си, така и в етерното си енергийно тяло като етеричен звук разпространяващ се и във физическия план. Можете да го почувствате като електрически ток в някои части на тялото си, чувство за пространствена дезориентация (поради силно етерното магнитно поле) или студена енергия, намираща се около вашата аура (поради етерично-електромагнитна вълна с резонираща намеса в ауричната мембрана). Когато има по-голяма информираност за тази технология сред пробудената част от населението на повърхността, Светлите сили ще я премахнат много по-лесно.

Можете да видите опростено обяснение за текущата планетарна ситуация на тази снимка:

на тази снимка:

Или прочетете една отлична статия за напредъка на етерния процес на освобождение тук:

http://www.ascensionhelp.com/blog/2013/01/07/shifting-into-2013-the-big-squeeze-is-on/

Освен за техническите подробности около положението и размерите на останалите неосвободени етерни слоеве, напълно съм съгласен с информацията представена в тази статия и аз бих препоръчал на всички да я прочетете.

Победата на Светлината е близо!


Източник:  http://2012portal.blogspot.ca/


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com







МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments